Voit varata pöydän joko käyttämällä internet-pohjaista varaussivustoa, käymällä kirpputorillamme, soittamalla meille puhelimitse numeroon 045-606 8604 tai laittamalla sähköpostia info(ät)hohtokirppis.fi.

Kirppari-Kallen käyttö on erittäin helppoa ja sen avulla pääset seuraamaan myyntiäsi reaaliajassa, saat päättää täytätkö hintalaput sähköisesti netissä vai perinteisesti kynällä hintalappupohjiin. Kirppari-Kalle -palvelussa voit myös varata pöydän missä ja milloin tahansa.

 

 Olen uusi, Tahdon rekisteröityä!

 

 Minulla on jo tunnukset, Haluan kirjautua järjestelmään!

 

HYLLYÄ VAI REKKIÄ ENEMMÄN?

1-22 Pöydät leveällä rekillä ja kapeilla hyllyillä.

23-64 Pöydät leveillä hyllyillä ja kapealla rekillä.
Ole tarkkana, että olet varaamassa oikeanlaista myyntipaikkaa!

 

Jos olet jo varannut pöydän esimerkiksi käymällä kirpparilla, sinut on jo rekisteröity järjestelmään. Tällöin voit pyytää tunnukset kysymällä kirpparilta!

 

Jos unohdit salasanan, niin saat uuden olemalla yhteydessä kirppariin tai menemällä minulla on jo tunnukset osioon ja sieltä "Unohditko salasanasi."

 

Onko sinulla pöytä ystäväsi kanssa? Silloin kannattaa molempien rekisteröityä, ja saatte omat tarra-arkit, jolloin saatte omat tilitykset myös! Ja molemmat pystyvät seuraamaan omaa myyntiään myös netissä. Erittäin kätevää!! Me merkkaamme kaverille pöydän kirppari-kalleen.

 

Hintalaput tulostetaan aina Hohdossa paikan päältä, eikä niitä voi tehdä itse